Ara

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Anlam Ve Önemini Belirten Demokrasi Bilinci,Milli Birlik Ve Beraberlik,Vatan Ve Millet Sevgisi,Yurt Savunması,Cesaret Ve Fedakarlık Ile Şehit Ve Gazilerimin Hatıralarının Yaşatılması Konularında Farkındalık Oluşturularak Öğrencilerimiz Tarafından okul gazetesi hazırlandı.

Ara

İlçe geneli deneme sınavımız.

Ara

Kasım ayı Sorumluluk etkinliğimiz.

Ara

Ayın ressamı ödülünün sahibi 6.sınıf öğretncimiz Zeynep SEVEN oldu.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85.yıldönümünde sevgi,saygı ve özlemle yad ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını 100 slogan ile kutladık.

Öğrenci,öğretmen ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz karnelerini ve öğretmenleri tarafından hediye edilen kitaplarını alarak sevinçle 1.döneme veda ettiler.

Ock

Okul sporlarında Kick boks minikler ve yıldızlar kategorisinde birincilik ve üçüncülük elde eden öğrencilerimize ve okul birincisi olan öğrencimize okul müdürümüz tarafından ödül verildi.

Ock

8.sınıf öğrencilerimize uyguladığımız okul geneli 8.deneme sınavımız.