May

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden İkranur GÜNEYPARLAK 02.05.2018 tarihinde nöbetçi öğrencimiz olmuştur.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

25.04.2018 Çarşamba Günü okulumuzda 7-A sınıfı öğrencilerinden Fatih KOÇAK nöbetçi öğrencimiz olmuştur.Kendisine çok teşekkür ederiz.

8.sınıf öğrencilerimizin deneme sınavının sözel bölümünü öğleden sonra gerçekleştirdik.Saat 13.00´te başlayan deneme sınavı 14.15´te sona erdi. Toplamda 50 soru bulunan denemeye 75 dakika süre verildi.

8/A sınıfı ders programı okul sitesine eklenmiştir. Ders programına "Okulumuz" menüsünde yer alan sınıf ders programları kısmından ulaşabilirsiniz.

7/A sınıfı ders programı okul sitesine eklenmiştir. Ders programına "Okulumuz" menüsünde yer alan sınıf ders programları kısmından ulaşabilirsiniz.

6-B sınıfı ders programı okul sitesine eklenmiştir. Ders programına "Okulumuz" menüsünde yer alan sınıf ders programları kısmından ulaşabilirsiniz.

6/A sınıfı ders programı okul sitesine eklenmiştir. Ders programına "Okulumuz" menüsünde yer alan sınıf ders programları kısmından ulaşabilirsiniz.

5/A sınıfı ders programı okul sitesine eklenmiştir. Ders programına "Okulumuz" menüsünde yer alan sınıf ders programları kısmından ulaşabilirsiniz.

Çuval yarışında galibiyet Enes ATEŞ´te :-)

2-A sınıfı bayram gösterisinden kısacık da olsa video görüntüsünü sizlerle paylaştık.Keyifli seyirler :-)

2-A sınıfı Çocuk Bayramı Provasında gösterilerini sundu. :-)

Okulumuzda 19.04.2018 tarihinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için genel prova yapıldı.