Okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerine EBA tanıtım semineri yapılmıştır.Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim :-)

EBA içerikleriyle zenginleştirdiğimiz "balonumuz" gayet ilgi çekici oldu.Eğlenceli öğrenmeler :-)

EBA Tanıtım için okulumuz koridoruna "balon yapmak istedik". Yapım aşamasında emeği geçen 6-B sınıfı öğrencilerine kocaman teşekkür ederiz. Teşekkürler 6-B :-)

EBA rehberliği doğrultusunda okul panolarımızı "EBA içerikleriyle" doldurduk. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize faydalı olması dileğiyle :-)

Okulumuzda EBA tanıtım semineri 16.04.2018 tarihinde Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Şima KOÇ tarafından yapıldı. Yapılan seminerde EBA tüm içerikleriyle detaylandırılarak öğrencilerimizin EBA konusunda bilnçli hale gelinmesi sağlandı.EBa ders kısmında öğrencilerle uygulamalı çalışmalar yapılarak konular kısmı gösterildi, alıştırmalar ve tarama testi bölümünde örnek sorular çözülerek menü tanıtımı yapıldı ve duvarım kısmı hakkında ise genel bilgilendirilme yapılarak sadece "eğisel içerikli paylaşımlarda bulunulması gerektiği" uyarısında bulunuldu.Aynı zamanda "çalışmalarım" kısmına uygulamalı olarak dosya eklendi ve öğrencilerin de o bölüme ulaşılması sağlandı.

Son olarak en güzel etkinliğimiz ise "EBA BALON ÇALIŞMAMIZ" oldu. Öğrencilerimizle birlikte seminer sonrası kartonlarımıza balon şeklini vererek içerisini "EBA" zenginlikleriyle doldurarak kalıcı öğrenmeyi ve içselleştirerek öğrenmeyi artırmış olduk.

11.04.2018 Çarşamba Günü okulumuzda 6/B sınıfı öğrencilerimizden Ceylan DURNAGÖL nöbetçi öğrenci olacaktır.Kendisine şimdiden kolay gelsin diyoruz :-)

Derslerden ve sınavlardan sıkılan öğrencilerimiz için haftasonu "Kaleye ve Bahçelere Gezi Düzenlendi". Değerli Müdürümüz Zafer TELEK bizzat bu geziye katılarak öğrencilerle birlikte keyifli saatler geçirdi. Öğrencilerin eğlendikleri gözlerinden okunuyordu. Herkese iyi eğlenceler diliyoruz :))

Öğrencilerimiz için "SATRANÇ VİDEOLARI" eklenmiştir.Satranç videolarına "Ögrenciler İçin Her şey" menüsünü tıklayarak "Satranç" kısmından ulasabilirsiniz.Hepinize eğlenerek iyi öğrenmeler diliyorum.