May

Öğrencilerimiz gezilerini sinema ile devam ettirdiler.

May

Öğrencilerimiz gezisine tüm hızıyla devam ederken "Payitaht Abdulhamit´te"  "Tahsin Paşa" rolunde oynayan oyuncumuza denk geldiler. Bu şansı değerlendiren öğrencilerimizin mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunuyordu. Şansınız her zaman bol olsun :-)

May

Kitap Fuarını gezdikten sonra yemek molası verildi. Delikanlılar oldukça acıkmıştı. Afiyet olsun delikanlılar :-)

May

8.sınıf erkeklerimiz oldukça mutlu görünüyorlar. Eğlenceye devam edelim gençler :-)

May

8.Sınıf erkeklerimizden güç gösterisi.İlgili görseller manşette ve aşağıda yer almaktadır. :-)

May

Kitap Fuarını gezen öğrencilerimiz anılar biriktirmek ve anı ölümsüzleştirmek adına kendileri ve öğrtemenlerimizle birlikte renkli karelere yer verdiler :-)

May

Erzurum´a "KİTAP FUARI" için yola çıkan öğrencilerimiz yol güzergahında yer alan Dinlenme Tesislerine uğrayarak eğlenceli vakitler geçirdiler.

May

8 Mayıs´ta açılmış olan "Kitap Fuarı" için 8.sınıf öğrencilerimize gezi düzenlendi Türkçe öğretmenimiz ve Fen Teknoloji Öğretmenimizi eşlik edecği gezi için öğrencilerimiz oldukça heyecanlı bir şekilde okul bahçesinde yerlerini aldılar. 8.30 civarı okulda bulunan öğrencilerimiz için minibüslerimiz yaklaşık 9.15 civarı okulumuzda oldu.Ve öğrencilerimiz için eğlenceli yolculuk başlamış oldu. İyi eğlenceler değerli öğrencilerimiz :-)

May

Okul turnuvasında karşılaşmaya çıkan 5/A ve 6/A sınıfı maçında 6/A sınıfı 5/A sınıfını 8-1 yenerek güzel bir galibiyet elde etti. İki sınıfa da bundan sonraki maçları için başarılar diliyoruz :-)

May

Sınıflar arası halı saha futbol turnuvası 04.05.2018 Cuma Günü Altınay Halı Saha´da saat 17.00´ de gerçekleşecektir.İlk karşılaşma  6 ve 7.Sınıflar arasında yapılacaktır. Seyretmek isteyen herkesi bekliyoruz :-)

May

Okul sitemize "Rehberlik Hikayeleri" menüsü eklenmiştir. Ulaşabilmek için "Rehberlik" menüsünden "Rehberlik Hikayeleri" seçeneğini tıklamanız yeterli olacaktır.