May

7.sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Resim yeniden Kullanım sergimiz. Sergimize emek veren Abubekir ALBAYRAK ve Merve KOCAMAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Anlam Ve Önemini Belirten Demokrasi Bilinci,Milli Birlik Ve Beraberlik,Vatan Ve Millet Sevgisi,Yurt Savunması,Cesaret Ve Fedakarlık Ile Şehit Ve Gazilerimin Hatıralarının Yaşatılması Konularında Farkındalık Oluşturularak Öğrencilerimiz Tarafından okul gazetesi hazırlandı.

Ara

İlçe geneli deneme sınavımız.

Ara

Kasım ayı Sorumluluk etkinliğimiz.

Ara

Ayın ressamı ödülünün sahibi 6.sınıf öğretncimiz Zeynep SEVEN oldu.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85.yıldönümünde sevgi,saygı ve özlemle yad ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını 100 slogan ile kutladık.

Öğrenci,öğretmen ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Pasinler Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına Kaymakamımız Sn. Emre Zeyrek, kurum amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldılar. İstiklal Marşı ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Çınar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardında öğrencilerin dansları, gösterileri ve video sunumları ile devam etti Kaymakamımızın ve İlçe milli eğitim müdürünün öğrencilere hediye takdiminin ardından '' Engelsiz Bir Dünya Mümkün'' mesajı verilerek sonlandı.

Kas

İstiklal mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının84.yılında saygı,rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

May

Kardeş okulumuz olan Kavuşturan Ortaokuluna kurduğumuz kütüphanemiz bugün öğrencilerimizin kullanımına açıldı. Kütüphane açılmasında emek gösteren Türkçe öğretmenimiz Ferhat PAK başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLIYOR.OKUL ÖNCESİ,İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARINDA İKİNCİ ARA TATİL 11 NİSAN'DA BAŞLAYACAK VE 18 NİSAN'DA SONA ERECEKTİR.

May

Gezimizi sinema ile devam ettirdik.